MARTINIPLAZA GRONINGEN

De Hand Hobby Creadagen worden gehouden in het MartiniPlaza in Groningen. MartiniPlaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor theatervoorstellingen, congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment, topsport en vergaderingen. De combinatie van gastvrijheid en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen.

LOCATIE

Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

WERKZAAMHEDEN

De komende jaren worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de zuidelijke ringweg. Raadpleeg hieronder de ‘slimme kaart’ van Groningen. De ringweg naar MartiniPlaza is momenteel zonder problemen goed bereikbaar!

PARKEREN

Parkeren kan zowel aan de voor- als achterzijde van MartiniPlaza. In totaal zijn er 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen.

Tarieven
Tegenover de hoofdentree is het tarief € 2,10 per uur.  Het tarief van de A7 parking (snelwegzijde, voorbij Mercure Hotel) is € 1,50 per uur. Het parkeren kan alleen met PIN of Credit Card betaald worden.

Gehandicapten
Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Reserveren kan via: 050 5222 818

PINNEN

In MartiniPlaza is géén pin-mogelijkheid! U kunt uw entreetickets wel met pinpas voldoen, maar u kunt geen extra contant geld opnemen. De dichtstbijzijnde pinautomaat is gelegen aan het Overwinningsplein, nr. 73. gelegen op 750 meter afstand van MartiniPlaza. Houdt u hier bij het bezoek aan de beurs rekening mee, om teleurstellingen te voorkomen. Natuurlijk beschikken een groot aantal exposanten inmiddels over een eigen pin-apparaat.

OPENBAAR VERVOER

MartiniPlaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 2, richting Hoornsemeer. MartiniPlaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.
Klik hier voor de actuele dienstregeling >>
Klik hier voor de looproute >>